Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

15χρονη κοιμόταν δύο μήνες συνεχόμενα και έχασε τις εξετάσεις !!


Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, η 15χρονη Stacey Comerford κοιμόταν επί δύο μήνες συνεχόμενους! Δεν ήταν τα ξενύχτια ή το διάβασμα που είχαν ταλαιπωρήσει τον οργανισμό της η αιτία της κατάστασης της, αλλά... το γεγονός ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και όταν κοιμάται… «ξεχνάει» να ξυπνήσει!

Η κοπέλα πάσχει από το σύνδρομο Kleine-Levin, ή αλλιώς το σύνδρομο της Ωραίας Κοιμωμένης, από το οποίο πάσχουν ακόμα 1.000 άνθρωποι παγκοσμίως.


Η 15χρονη βυθίζεται σε βαθύ ύπνο, που μπορεί να κρατήσει και δύο μήνες και ξυπνάει μόνο για να πάει τουαλέτα και να πιει νερό. Και τότε δηλαδή δεν είναι και εντελώς ξύπνια!


Η μητέρα της προσπαθεί πολύ να την ξυπνάει, ώστε να τρώει κάτι, όμως δεν τα καταφέρνει πάντα.




«Τα επεισόδια έρχονται χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση. Την έχω βρει να κοιμάται ακόμα και στο πάτωμα της κουζίνας», λέει η μητέρας της, η οποία εξηγεί ότι ανακάλυψαν την πάθηση της τα τελευταία χρόνια.


«Δεν με πίστευε κανείς. Έλεγε ότι θα γυρίσω σπίτι να κοιμηθώ και νόμιζαν ότι λέω ψέματα. Έχω χάσει έξι εξεταστικές και τα γενέθλια μου», λέει η κοπέλα και προσθέτει «Είναι όμως πιο εύκολο τώρα που ο κόσμος ξέρει τι έχω. Είναι πιο εύκολο να τους εξηγήσω τι μου συμβαίνει. Πριν, δεν με πίστευαν. Στο σχολείο με κορόιδευαν όταν τους έλεγα ότι νιώθω κουρασμένη και θέλω να πάω σπίτι».




Εξαιτίας της κατάστασης της, η Stacey δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στα μαθήματα και τώρα οι γονείς και οι δάσκαλοι της προσπαθούν να βρουν τρόπους να την βοηθήσουν να καλύψει τα κενά της.

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger