Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Οι Σκοπιανοί «έκλεψαν» Μακεδονομάχο και τον έκαναν δικό τους!


Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Πόλεις και χωριά της Δυτικής και Βόρειας Μακεδονίας (περιοχές Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών κλπ) κατακλύζονται τις τελευταίες μέρες από χάρτες, φωτογραφίες και δήθεν ντοκουμέντα των Σκοπιανών ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελλάδα, αλλά μία ξεχωριστή βαλκανική χώρα με το όνομα Μακεδονία που ξεκινάει από τα βόρεια σύνορα των Σκοπίων και καταλήγει στη Χαλκιδική και την Έδεσσα μέχρι τα όρια του νομού Λάρισας.

Οι Σκοπιανοί «έκλεψαν» Μακεδονομάχο και τον έκαναν δικό τους!
Παράλληλα, σε μία πρωτοφανή διεθνή εκστρατεία, η κυβέρνηση των Σκοπίων με κεφάλαια του ιδρύματος Σόρος, προσπαθεί να πείσει τη διεθνή κοινή γνώμη ότι η Ελλάδα είναι μία αναξιόπιστη και ανιστόρητη χώρα που έχει σφετεριστεί τη Μακεδονία σαν δικό της έδαφος, ιστορικά και πολιτικά.
Κορυφαία πράξη της διεθνούς απάτης των Σκοπιανών, αποτελεί η δημιουργία ενός μνημείου-μαυσωλείου στα Σκόπια του ήρωα Έλληνα Μακεδονομάχου Γιώργη Γκότση, που γεννήθηκε στο Κιλκίς και σκοτώθηκε από τους Τούρκους στη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα, στο χωριό Καρυές κοντά στις Σέρρες.
Κάθε χρόνο, όπως αποκαλύπτει και η φωτογραφία που παρουσιάζει σήμερα το newsbomb, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρουέφκσι, καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Έλληνα Μακεδονομάχου που βρίσκεται στα Σκόπια, στο οποίο -όπως διακρίνετε και στη φωτογραφία- υπάρχει χάρτης της Μακεδονίας ως ξεχωριστό κράτος των Βαλκανίων και όχι ως ελληνική περιοχή.
Η φωτογραφία του Γκρουέφσκι την ώρα που καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Έλληνα Μακεδονομάχου, συνοδεύεται από το εξής κείμενο της σκοπιανής κυβέρνησης: «Ο πρωθυπουργός της Μακεδονίας Νίκολα Γρουέφκσι καταθέτει στεφάνι στο μαυσωλείο του θρυλικού Βουλγαρομακεδόνα επαναστάτη Γκεόργκι Γκότσε Ντέλτσεφ. Τα λείψανα του Γκότσε Ντέλτσεφ βρίσκονται στα Σκόπια μέσα σε μαρμάρινη σαρκοφάγο, στο προαύλιο της εκκλησίας του Sv. Spas (Aγ. Σωτήρος).
Ο Γκότσε, γεννημένος στο Κούκους (έτσι ονομάζουν οι Σκοπιανοί το Κιλκίς) σκοτώθηκε από τους Τούρκους στο χωριό Μπανίτσα (έτσι ονομάζουν τις Καρυές), κοντά στις Σέρρες. Πάνω στο μνημείο δεσπόζει ο χάρτης της Μεγάλης Μακεδονίας».
Αυτά αναφέρονται σε επίσημη ανακοίνωση της σκοπιανής κυβέρνησης για την κατάθεση στεφάνου του Γκρουέφσκι, η οποία γίνεται εδώ και 10 χρόνια χωρίς καμία απολύτως αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση.
Ήδη, στο διαδίκτυο και σε προκηρύξεις των Σκοπιανών, κυκλοφορεί ο χάρτης της Μεγάλης Μακεδονίας, η οποία εκτείνεται μέχρι το Άγιο Όρος και έχει τίτλο «Το κράτος της Αιγαιακής Μακεδονίας» που είναι δήθεν υπόδουλη στο ελληνικό κράτος.
Πηγή: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger