Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ


Ζωντανό βρέθηκε ένα νεαρό κορίτσι που είχε χαθεί στο τσουνάμι που έπληξε την Ινδονησία στις 26 Δεκεμβρίου 2004 μετά από τον σεισμό των 8,9 Ρίχτερ, στοιχίζοντας την ζωή σε περισσότερους από 200.000 ανθρώπους. Όταν το τσουνάμι «χτύπησε» το χωριό Ουγιόνγκ Μπαρόχ του δυτικού ...
Ατσεχ της Ινδονησίας, η 8χρονη τότε Γουάτι χάθηκε από την μητέρα της και τα δύο της αδέλφια. Μετά από ημέρες άκαρπων ερευνών, οι γονείς της εγκατέλειψαν τις ελπίδες να την βρουν ζωντανή.

Η Γουάτι επέζησε και επί επτά χρόνια την μεγάλωνε μια γυναίκα η οποία την υποχρέωνε να ζητιανεύει. Η 15χρονη σήμερα Γούατι μεταφέρθηκε στο γραφείο του επικεφαλής του χωριού στο Δυτικό Ατσεχ από ανθρώπους που την βρήκαν να τριγυρνάει άσκοπα στον δρόμο. Όταν την ρώτησαν, απάντησε ότι αναζητεί τους γονείς της στην Μεουλαμπόχ, πρωτεύουσα του δυτικού Ατσεχ, αλλά το μοναδικό όνομα που θυμόταν ήταν του παππού της Ιμπραήμ.

Εκείνος μόλις το πληροφορήθηκε, μετέβη στο γραφείο των τοπικών αρχών και η μητέρα του κοριτσιού την αναγνώρισε από κάποια σημάδια που είχε από την γέννησή της στον λαιμό και στο πόδι και μια ελιά στον κρόταφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger