Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Χρήματα μέσω Ίντερνετ(internet);

Γίνεται να έχω κέρδος από το διαδίκτυο;
Φυσικά και γίνεται, με διάφορους τρόπους. Παρακάτω θα παρουσιαστούν όμως δύο δοκιμασμένοι και εύκολοι τρόποι για σίγουρο κέρδος. 

Ο πρώτος τρόπος είναι οι διαφημίσεις σε ένα blog, αν έχεις φυσικά ένα και το ανανεώνεις συχνά. Υπάρχουν διάφορες εταιρίες που ασχολούνται με αυτό με πιο γνωστή την Google Adsense. Πολύ καλή είναι και η Ελληνική AD24. Βάζετε τις διαφημίσεις που σας δίνουν στο ιστολόγιό σας και πληρώνεστε για κάθε κλικ που θα κάνουν οι αναγνώστες σας επάνω τους. Απαραίτητη προϋπόθεση ένας Τραπεζικός λογαριασμός ή ένας λογαριασμός PayPal.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να πληρώνεστε για να βλέπετε εσείς διαφημίσεις. Στις παρακάτω ιστοσελίδες κάνετε εγγραφή και κλικάροντας διαφημίσεις ή βίντεο πληρώνεστε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη λογαριασμού PayPal ή AlertPay προκειμένου να σας κατατεθούν τα χρήματα.

Ξεκινάω με το καλύτερο. Δείτε βίντεο από το youtube και πληρωθείτε.
Paid2YouTube.com
Πληρώνει καλά και δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Buxp, πολλών δυνατοτήτων σελίδα. Μπορείτε να κλικάρετε διαφημίσεις, μπορείτε να δείτε βίντεο, μπορείτε να υλοποιήσετε τις προσφορές που έχει και να πληρωθείτε.




 ClixSense, αρκετά καλό και γρήγορο. Περιέχει μόνο διαφημίσεις.



Tenadsplus, πληρώνει αρκετά καλά αλλά για τον απλό χρήστη έχει περιορισμό τις 5 διαφημίσεις τη μέρα.


Σε όλα τα παραπάνω μπορεί κανείς να αποκτήσει referrals, δηλαδή χρήστες που θα γίνουν μέλη μέσα από σας. Τα κέρδη σας τότε αυξάνονται μιας και πληρώνεστε και για τα δικά τους κλικς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger