Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Αγαπητοί μου συμπολίτες πεζοί και οδηγοί...


Είπαμε αμάν εμείς οι φίλοι του ποδηλάτου, να μας κάνουν ποδηλατόδρομο για να μην ενοχλούμε κανέναν, ούτε αυτοκίνητα, ούτε πεζούς. Είπαμε να μοιάσουμε λίγο στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Κι ας μην έχουμε παράπονο, ο ποδηλατόδρομος έγινε και θα επεκταθεί κι άλλο. Βέβαια, να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι και τέλειος. Οδηγείς πάνω σε πλάκες πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι έχεις πάθει πάρκινσον. Αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες. Ποιος όμως θα εξηγήσει σε οδηγούς και πεζούς τι είναι ο ποδηλατόδρομος; Οι μεν φίλοι οδηγοί παρκάρουν μπροστά ακριβώς κόβοντας μας της πρόσβαση και οι δε φίλοι πεζοί περπατούν αμέριμνοι, αδιαφορώντας για το αν εμποδίζουν.


Αγαπητοί μου, πολυαγαπημένοι μου συμπολίτες, αποφασίστε! Οδηγούμε στο δρόμο και μας κορνάρετε γιατί το όχημα μας δεν πιάνει τα 0-100 σε 8", οδηγούμε στο πεζοδρόμιο, είμαστε επικίνδυνοι για σας, οδηγούμε στο δρόμο που φτιάχτηκε για μας, περπατάτε επάνω. Τι θέλετε να κάνουμε εμείς; 

Υ.Γ.: α)Για να μην τα ισοπεδώνω όλα, η αλήθεια είναι πως τελευταία παρατηρώ πολλούς οδηγούς με   άψογη συμπεριφορά συγκριτικά με παλαιότερα, απέναντι στους ποδηλάτες.
β)Δεν αθωώνω τους ποδηλάτες, πολλοί κάνουν ό,τι τους καπνίσει, θα τους περιλάβω σε άλλο άρθρο κι αυτούς.

Με λίγη αγανάκτηση JimmyP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger