Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Κάποτε λέγαμε «η Πληροφορική είναι επάγγελμα του μέλλοντος».

Μήπως κατέληξε να είναι επάγγελμα του παρελθόντος ;;

Βλέπετε πόσο χαμήλωσε το επίπεδο βάσεων στο επάγγελμα του μέλλοντος ;;;

Μήπως τα παιδιά και οι....
γονείς έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στην αγορά εργασίας, σε επαγγέλματα που στο εξωτερικό θριαμβεύουν, ενώ στην Ελλάδα καταρρέουν ;;;;

Ή μήπως έπιασε τόπο η αναφορά πολιτικού προσώπου, ότι η πληροφορική δεν είναι μάθημα, αλλά πάτημα κουμπιών, χωρίς "και καλά" την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης ????

Μήπως να δούμε και την κατάντια όλων αυτών των Εργαστηρίων πληροφορικής, που ενώ ετοιμάζονται να περάσουν από πιστοποίηση από το ΕΚΕΠΙΣ, κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, όχι επειδή τιμωρήθηκαν που έκαναν εξετάσεις τύπου ecdl στο παρελθόν όπως νομίζαμε, αλλά επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΖΗΤΗΣΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, αφού διαδίδεται από κάθε επίσημο χείλος, ότι "τα μαθαίνεις μωρέ μόνος σου, σιγά το πράγμα….". Και φυσικά οι απαιτήσεις στις γνώσεις πληροφορικής, είναι παντού γελοίες, αφού η ασχετοσύνη πάει και έρχεται στους αρμόδιους, καθώς η πληροφορική ανάγεται μόνο σε ένα word & excel, άντε και λίγο το Internet. Έτσι έχουν κλείσει μέσα σε ένα χρόνο το 65% των γνωστών σχολών Η/Υ της γειτονιάς μας, (ως νόμιμο ποσοστό που δικαιολογείται στο βωμό των θυμάτων της μεταρρυθμιστικής περιόδου που περνάμε ως παραστρατημένο έθνος) !!!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!



ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ



Πηγή: http://ksipnistere.blogspot.com

Σχόλιο JimmyP(Ένας συνάδελφος που δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτα από τον κλάδο): Πόσο δίκιο έχεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger