Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Κατηγορούν Νάντια για αλαζονεία


Image
Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, τη βουλευτή Νάντια Γιαννακοπούλου «για την αλαζονική, απρεπή και απαξιωτική», όπως τη χαρακτηρίζει, «στάση που επέδειξε έναντι των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους την Παρασκευή 14/10/11, έξω από το χώρο του αμφιθεάτρου του νοσοκομείου», όπου παρέστη σε εκδήλωση.
Στην ανακοίνωση του σωματείου, σημειώνεται επίσης: «Σε αντίθεση με το βουλευτή κ. Βουδούρη, που υπομονετικά άκουσε τις διαμαρτυρίες και τα αιτήματα των εργαζομένων, η κα Γιαννακοπούλου, προφασιζόμενη ότι βιάζεται να παραστεί στην εκδήλωση, δε δέχτηκε ούτε για μια στιγμή να μας ακούσει και μας προέτρεψε να τη συναντήσουμε στο τέλος της εκδήλωσης. Είχε, δηλαδή, απαίτηση το συγκεντρωμένο πλήθος να περιμένει μέχρι τις 4.00 μ.μ. που έληξε η εκδήλωση.

Πέραν τούτου, και όταν προσπαθήσαμε απλά και μόνο να της επιδώσουμε το ψήφισμα διαμαρτυρίας, στην κυριολεξία τρέχοντας από πίσω της και φωνάζοντάς τη να σταματήσει, μας αγνόησε επιδεικτικά κάνοντας ότι δεν ακούει, με ύφος δέκα καρδιναλίων. Από πού εκπορεύεται αυτή η αλαζονεία; Ντροπή».
Δήλωση Ν. Γιαννακοπούλου
Στο μεταξύ, με αφορμή την ολοκλήρωση της πρόσφατης ημερίδας με τίτλο «Μεταμόσχευση: Από το μύθο στην πραγματικότητα» και την επιτυχία της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας, η Νάντια Γιαννακοπούλου, δήλωσε:
«Το ζήτημα της δωρεάς και της μεταμόσχευσης οργάνων έχει τεράστια σημασία για δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς και για τις οικογένειές τους. Είναι ένα ζήτημα που ξεπερνά τα όρια της Ιατρικής και συνδέεται με μια κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς».
Πηγή: www.tharrosnews.gr
JimmyP: Κάποιοι έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και δεν λένε να καταλάβουν ότι είναι αιρετά υπαλληλάκια του λαού...πού θα πάει, άρχισε να ξυπνάει ο Έλληνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger