Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

"Θα καθαρίσει ο χώρος από τους αθίγγανους σε Αγ. Τριάδα"


Ζήτησε και πάλι τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και πρωτοβουλίες διοικητικής αποβολής από τον ΟΑΕΔ


Σύμφωνα, τουλάχιστον, με τις δηλώσεις που προβαίνει, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ο δήμαρχος Παν. Νίκας, φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει το θέμα της διοικητικής αποβολής των αθιγγάνων από την περιοχή του Πολυκλαδικού και τους δημοτικούς χώρους που έχουν καταλάβει, ως μια… πιστολιά στον αέρα. Προγραμματίζει με μια σειρά ενεργειών της να δώσει ένα τέλος.
Με νεότερες, χθεσινές του δηλώσεις, ο κ. Νίκας τόνισε ότι η διοικητική αποβολή θα γίνει πράξη πολύ σύντομα. «Ο χώρος στα “Παλιάμπελα” θα καθαρίσει και θα έχουμε έτσι τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου, το οποίο θα χρησιμοποιεί τόσο η νεολαία της περιοχής όσο και η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας, ως προπονητικό κέντρο», υπογράμμισε.Πρόσθεσε, δε, ότι η Δημοτική Αρχή δε θα σταματήσει τη διαδικασία της έκδοσης πρωτόκολλων διοικητικής αποβολής στη συγκεκριμένη περιοχή. «Όπου υπάρχουν αθίγγανοι που έχουν καταλάβει δημοτικούς χώρους, θα πρέπει να τους εκκενώσουν» παρατήρησε.
Από την άλλη πλευρά, επανέλαβε ότι και ο ΟΑΕΔ θα πρέπει να προχωρήσει σε ανάλογη διαδικασία, διότι στους χώρους που του ανήκουν εμφανίζεται και το σημαντικότερο πρόβλημα.
Στις δηλώσεις του σχολίασε και τη στάση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο θέμα της κατασκήνωσης στην «Μπιρμπίτα»: «Στην τελευταία του επίσκεψη ο κ. Τατούλης προέβη σε ορισμένες εύστοχες διαπιστώσεις. Πρέπει, όμως, αυτές να γίνουν και πράξη. Ο Δήμος Καλαμάτας από την πλευρά του έχει κάθε διάθεση να συνεργαστεί για τη διαχείρισή της. Το θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, γιατί η κατάσταση στην Αγία Τριάδα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο».

Του Αντώνη Πετρόγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger