Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Η Ελλάδα στα χρόνια της χειρότερης εγκληματικότητας

Την πιο μαύρη περίοδο στην ιστορία της διανύει η Ελλάδα, στον τομέα της εγκληματικότητας. Για πρώτη φορά, οι πολίτες αισθάνονται τόσο έντονα τον κίνδυνο γύρω τους. Η εγκληματικότητα έχει επηρεάσει ακόμη και την καθημερινή τους ζωή, ενώ ενδεικτική της κατάστασης είναι η παραδοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος δήλωσε ότι το κέντρο της Αθήνας έχει παραδοθεί στο έγκλημα.

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύεται σήμερα στον «Τύπο της Κυριακής», παρατίθενται στοιχεία που προκαλούν σοκ! Κάθε ώρα διαπράττονται 11 κλοπές ή διαρρήξεις και μία ληστεία, ενώ κάθε δύο ημέρες σημειώνεται μία ανθρωποκτονία.

Ιδιαίτερα οι ανθρωποκτονίες που διαπράττονται με κίνητρο τη ληστεία έχουν αυξηθεί κατά 87% και τα περισσότερα θύματα ήταν ηλικιωμένοι. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι άτυχοι συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους για μόλις λίγα ευρώ!

Τρομακτική είναι η αύξηση στις ένοπλες ληστείες σε σπίτια (115%), ενώ σε περιοχές όπως η Κρήτη, η αύξηση αγγίζει το 700%!

Αξιωματικός της Αστυνομίας υποστήριξε ότι αυτή η αύξηση οφείλεται, εν πολλοίς, στο γεγονός ότι 
πολλοί πολίτες έχουν αποσύρει τα χρήματά τους από τις τράπεζες και τα φυλάσσουν στα σπίτια.

Οι Αρχές δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την «άνθηση» του εγκλήματος, την οποία αποδίδουν, μεταξύ άλλων, και στην παρουσία στη χώρα μας πολλών αλλοδαπών, οι οποίοι καταφεύγουν στην παρανομία. Ιδίως στις ένοπλες ληστείες, το ποσοστό των αλλδαπών δραστών ανέρχεται στο 55%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger