Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Καθημερινοί έλεγχοι για πώληση γουρνοπούλας



ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ  ΑΛΕΥΡΑ: Καθημερινοί έλεγχοι για πώληση γουρνοπούλας
Καθημερινοί θα είναι πλέον οι έλεγχοι για να εκλείψει η υπαίθρια πώληση γουρνοπούλας από σημεία στον εθνικό δρόμο, στον κόμβο της Αλλαγής, που είναι παράνομη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.
Την εντολή αυτή έδωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας, σε σύσκεψη στο γραφείο του με στελέχη των Διευθύνσεων Ανάπτυξης, Υγείας και Κτηνιατρικής. Οπως σημείωσε, αυτή η εικόνα είναι τριτοκοσμική και προσβάλλει το νομό, ενώ πάνω απ’ όλα είναι επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών.
Οι υπηρεσιακοί παράγοντες επεσήμαναν την αλλοίωση του τροφίμου που δε συντηρείται στη σωστή θερμοκρασία και είναι ευάλωτο κι εκτεθειμένο στις εναλλαγές της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος, στη σκόνη και τα καυσαέρια.
Για την πώληση υπαίθριας γουρνοπούλας προβλέπεται κατάσχεση του προϊόντος και πρόστιμο στον παραβάτη.
Γ.Σ.


JimmyP: Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κύριο αντιπεριφερειάρχη, αλλά παράνομοι, επικίνδυνοι και προσβλητικοί για το νομό είναι άλλοι...η γουρνοπούλα δεν πείραξε κανέναν(με μέτρο γιατί ανεβάζει και τη χοληστερίνη). 

Υ.Γ.: Το κατασχεμένο προϊόν τι θα το κάνουν; Προσφέρομαι να το καταστρέψω αφιλοκερδώς!

Πέραν της πλάκας, είμαστε υπέρ της γουρνοπούλας γιατί είναι ένα κομμάτι παράδοσης του νομού μας αλλά πρέπει να τηρούνται τουλάχιστον οι βασικοί υγειονομικοί κανόνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger