Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Περιμετρικός Δακτύλιος Καλαμάτας

Image20 Φλεβάρη η απόφαση για απαλλοτριώσεις


Αναβλήθηκε, τελικά, για τις 20 Φεβρουαρίου 2012 η χθεσινή συνεδρίαση στο Εφετείο Καλαμάτας για τις απαλλοτριώσεις στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας. 

Ως γνωστόν, το ελληνικό Δημόσιο ζητά τη μείωση των τιμών των απαλλοτριώσεων και, κυρίως, σε αυτές που αφορούν στις ειδικές αποζημιώσεις. 
Αυτό έγινε κατόπιν αίτησης του Δημοσίου, μια και υπάρχουν επιπλέον αιτήσεις από θιγόμενους ιδιοκτήτες, για τις οποίες δεν υπήρχε έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών. Έπρεπε, επομένως, το Δημόσιο να αντικρούσει και τα καινούργια αιτήματα που έχουν κατατεθεί.


Σήμερα, στο μεταξύ, εξετάζεται ακόμα μια σημαντική υπόθεση για τμήμα του δρόμου στον κόμβο της Σπερχογείας, που αφορά στην αποβολή ενός ιδιοκτήτη.
Από εκεί και πέρα, χθες ο δήμαρχος Παν. Νίκας, σε δηλώσεις του για την ουσία του θέματος, όπως είναι η υλοποίηση του έργου, είπε τα εξής: «Ο Δήμος Καλαμάτας για τον περιμετρικό δακτύλιο έχει κάνει μεγάλους αγώνες. Πολλοί είναι αυτοί που βοήθησαν για να έχουμε ένα δρόμο που θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, το έργο έχει “κλειδώσει”.
Από εκεί και πέρα, ζητήθηκε από το υπουργείο η υπεράσπιση της κατασκευής του συγκεκριμένου έργου στο Εφετείο και δεν είχαμε κανέναν λόγο να αρνηθούμε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τώρα, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά ζητήματα και των αποζημιώσεων, αυτό είναι θέμα της Δικαιοσύνης. Ο δήμαρχος Καλαμάτας, όμως, πρέπει να αγωνίζεται για να γίνει αυτό το έργο».
Του Αντώνη Πετρόγιαννη

Πηγή: www.tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger