Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

«Συμβόλαιο» θανάτου για έγκυο 7 μηνών!


Η είδηση προκαλεί σοκ... Κάποιος ή κάποια πλήρωσαν δύο εκτελεστές για να βγάλουν από την μέση την 26χρονη Κατερίνα Αναγνωστάκη, η οποία έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ασφάλεια Αττικής για ληστείες.
Το ανατριχιαστικό είναι μάλιστα ότι δεν τους σταμάτησε ούτε το γεγονός, ότι η νεαρή γυναίκα είναι έγκυος στον έβδομο μήνα. Τελικά από τύχη σώθηκε η ίδια αλλά και το βρέφος της, αφού οι δολοφόνοι δεν κατάφεραν να την τραυματίσουν θανάσιμα... Το ερώτημα βέβαια παραμένει, ποιός και γιατί ήθελε την 26χρονη νεκρή ;
Η ενέδρας στο Γαλάτσι
Η ενέδρα στήθηκε από τους δύο πληρωμένους δολοφόνους, χθες το βράδυ στις εννιά, στην οδό Βεϊκου στο Γαλάτσι.
Μόλις η 26χρονη βγήκε από το κατάστημα οπτικών της μητέρας της και μπήκε στο αυτοκίνητο της μάρκας SMART, δύο άνδρες οι οποίοι φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μία μοτοσικλέτα την πλησίασαν, την πυροβόλησαν με ένα πιστόλι τρεις φορές και εξαφανίστηκαν.
Πίστευαν ότι την έχουν σκοτώσει... Η νεαρή έγκυος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, αφού οι σφαίρες που δέχτηκε, δεν την τραυμάτισαν σε ζωτικό όργανο.
Η «λησταρχίνα» και η δολοφονία της κουμπάρας της Χρονοπούλου
Η Κατερίνα Αναγνωστάκη είναι παλιά γνώριμη των αστυνομικών της ασφάλειας. Είναι πρώην φίλη του "νονού" Β. Ζ. ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή, ενώ και η ίδια έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή σε ληστείες.
Τον Μάιο του 2009 είχε θεωρηθεί ύποπτη για ηθική αυτουργία στο πρώτο πληρωμένο συμβόλαιο θανάτουστην χώρα μας, με θύμα γυναίκα. Την 29χρονη Μαρία Καφιέρη, η οποία είχε πέσει νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι έξω από ζαχαροπλαστείο στον Πειραιά.
Οι αστυνομικοί την θεώρησαν τότε ύποπτη, επειδή η Μαρία Καφιέρη, (σύζυγος του "αρχινονού" Γιώργου Αυτιά, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2007 στην Καλλίπολη, είχαν παντρέψει την ηθοποιό Νένα Χρονοπούλου με τον "μπράβο" Γεράσιμο Μαυράκη, ο οποίος και αυτός είχε δολοφονηθεί στον Ταύρο τον Οκτώβριο του 2007), είχε ερωτική σχέση με τον "νονό" Β.Ζ. πρώην σύντροφο της Αναγνωστάκη.
Τελικά όμως δεν αποδείχθηκε η παραμικρή της ανάμειξη στην δολοφονία της Μαρίας Καφιέρη, με αποτέλεσμα να μείνει ανεξιχνίαστη...
Πηγή: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger