Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Παράνομη λέσχη πόκερ στην Καλαμάτα

Image
Παράνομη λέσχη πόκερ είχε στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καφετέριας στο κέντρο της Καλαμάτας και το βράδυ της Τετάρτης, μετά από επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, συνελήφθησαν 13 άτομα, τα οποία έπαιζαν στα τραπέζια που είχαν στηθεί, ο 40χρονος ιδιοκτήτης και δύο Αλβανοί που είχαν αναλάβει το ρόλο του κρουπιέρη. Συνολικά οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια 16 άτομα.
Χρήματα δε βρέθηκαν, όμως στα δύο τραπέζια που είχαν «ανοιχτεί» παιχνίδια βρέθηκαν μάρκες διαφόρων χρηματικών αντιτίμων και ιδιόχειρα σημειώματα με ποσά.


Σε 2 τραπέζια
Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης, στις 10.30, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. Μπαίνοντας οι αστυνομικοί βρήκαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με δύο εισόδους – εξόδους, όπου υπήρχαν τρία επαγγελματικά τραπέζια χαρτοπαιξίας.
Παιχνίδια είχαν αναπτυχθεί σε δύο από τα τρία τραπέζια και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο ιδιοκτήτη της καφετέριας, 8 ημεδαπούς, ηλικίας 33, 39, 41, 35, 39, 20, 31 και 20 ετών, που ήταν παίκτες και επτά αλλοδαπούς. Οι αλλοδαποί ήταν ένας 25χρονος Πολωνός και έξι Αλβανοί, ηλικίας 24, 22, 23, 22, 25 και 24 ετών, εκ των οποίων οι δύο ήταν κρουπιέρηδες. 
Στα δύο τραπέζια παιζόταν το παιχνίδι «Texas Poker Holdem», ενώ από την Αστυνομία κατασχέθηκαν μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αντιτίμων, τράπουλες, ένας φορητός υπολογιστής, χρονόμετρα και ιδιόχειρες σημειώσεις με ποσά. 
Οι παίκτες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και οι δύο κρουπιέρηδες.
Για όλους αποφασίσθηκε να παραπεμφθούν σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, όπου και θα δικασθούν.

Της Βίκυς Βετουλάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger