Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Προφυλάκιση 44χρονης για την υπόθεση Μεσάι

Image
Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στις δολοφονίες και τις εκβιάσεις

Παραδόθηκε χθες το πρωί στην Ανακρίτρια Καλαμάτας και εν συνεχεία προφυλακίσθηκε η 44χρονη γυναίκα για την οποία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Εισαγγελέα Καλαμάτας, κατηγορούμενη για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε τέλη Δεκεμβρίου στην Καλαμάτα και κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία πατέρα και γιου Μεσάι, εκβιασμό καταστηματαρχών και διακίνηση ναρκωτικών.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα, εκ των οποίων τα επτά έχουν προφυλακισθεί. Μαζί με αυτή την κατηγορούμενη ο αριθμός των συλληφθέντων ανέρχεται στους εννιά και, σύμφωνα με τις αρχές, απομένουν να συλληφθούν άλλοι έξι.

Προφυλάκιση
Μετά τη σύλληψη των πρώτων οκτώ μελών της οργάνωσης, από την Εισαγγελία Καλαμάτας είχαν εκδοθεί άλλα δύο εντάλματα σύλληψης, εις βάρος ενός ζευγαριού και συγκεκριμένα του δίδυμου αδελφού του κατηγορούμενου ως αρχηγού της οργάνωσης Βασίλη Βαρελά και της γυναίκας που χθες παραδόθηκε.
Το πρωί χθες η γυναίκα, συνοδεία δικηγόρου, πέρασε την πόρτα της Ανακρίτριας και παραδόθηκε, δηλώνοντας πως από την αρχή είχε πρόθεση να το κάνει και δεν έχει καμία ανάμειξη με την όλη υπόθεση.
Στη συνέχεια απολογήθηκε και στον Εισαγγελέα Καλαμάτας και αποφασίσθηκε η προφυλάκισή της. Δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις στη μεγάλη αυτή υπόθεση.

Συμπληρωματικές απολογίες
Στο μεταξύ, δεν έχει ορισθεί ακόμα η ημερομηνία κατά την οποία θα δοθούν οι συμπληρωματικές απολογίες των κατηγορουμένων Βασίλη Βαρελά και του Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται ως πληρωμένος δολοφόνος και εκτελεστής του διπλού εγκλήματος.
Μάλιστα, όπως δήλωσε στο «Θ» ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλβανού κ. Αλέξανδρος Πηνιαλίδης, ο ορισμός της ημερομηνίας αυτής καθυστερεί λόγω νομικών εκκρεμοτήτων. Συγκεκριμένα, έχει ζητήσει ως υπεράσπισή του να μπορέσει να λάβει τα πλήρη απομαγνητοφωνημένα κείμενα των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί, καθώς και τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Παράλληλα, η διαδικασία καθυστερεί και από την προσφυγή που έχει καταθέσει ένας εκ των κατηγορούμενων κατά της προσωρινής κράτησης.
Της Βίκυς Βετουλάκη

Πηγή: www.tharrosnews.gr

              

              Βασ. Βαρελάς: «Εγώ, παιδιά δε σκοτώνω»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger