Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ «ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ» ΗΓΕΤΕΣ


loula-tsaves-2-naiΜετά τον Ούγκο Τσάβεζ της Βενεζουέλα, έγινε γνωστό ότι και ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα πάσχει από καρκίνο, αυτή τη φορά στο λάρυγγα.
Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, ο άνθρωπος που από βιομηχανικός εργάτης έγινε πρόεδρος στη Βραζιλία και την έβγαλε από το περιθώριο οικονομικά και διπλωματικά, είναι αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Την είδηση ανακοίνωσε και επίσημα το Συρο-Λιβανικό Νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου έχει εισαχθεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κατάστασή του είναι καλή και θα ξεκινήσει χημειοθεραπεία εντός των επόμενων ημερών. Ο Λούλα κυβέρνησε τη Βραζιλία από το 2003 έως το 2010 και θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους πολιτικούς που πέρασαν ποτέ από τη χώρα.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του εφάρμοσε κοινωνικά προγράμματα που έβγαλαν από την ανέχεια 29 εκατομμύρια Βραζιλιάνους και έθεσε τη χώρα του στο επίκεντρο της διεθνούς διπλωματικής σκηνής.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για σύμπτωση. Όπως σε σύμπτωση μπορεί να αποδοθεί το γεγονός, ότι συνηθίζεται να πέφτουν αεροπλάνα και ελικόπτερα με επίσης «ανυπάκουους» ηγέτες πολιτικούς ή στρατιωτικούς.
Πηγή: www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger