Ad24 Διαφημίσεις στο blog σου

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Γνωρίζετε ότι... - 20 Weird Facts Of Life

Σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα στα περίεργα που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Έτσι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα μαζεύουμε ότι πιο περίεργο μπορούμε να βρούμε από το Διαδίκτυο και θα σας το παρουσιάζουμε σε αυτή τη στήλη..Πολλά από αυτα ίσως ακούγονται "κάπως", γι'αυτό ότι δεν σας κάθεται καλά, ψάξτε το και ελάτε να το απορρίψετε! Ξεκινάμε λοιπόν με τα πρώτα 20 περίεργα facts !!

Το παραμύθι Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι ήταν στην πραγματικότητα βασισμένο στην κοκαϊνη. Οι 7 Νάνοι αποτελούν 7 παρενέργειες του ναρκωτικού.


Μία κλωτσιά στην "ευαίσθητη οικογένεια" των ανδρών είναι ίση με πάνω από 9000 del (μονάδες πόνου), κάτι που ισούται με την γέννα 160 παιδιών ή με το σπάσιμο 3200 οστών σε μία στιγμή.


Η ακρόαση μουσικής σε μεγάλη ένταση παρεμβαίνει στην αίσθηση της όρασης, γι'αυτό συνήθως χαμηλώνουμε την μουσική όταν ψάχνουμε κάτι.


Έρευνα έδειξε ότι στο 91% των περιπτώσεων που κάποιος γράφει LOL στην πραγματικότητα δεν γελάει.


Το IQ του Αϊνστάιν ήταν 160. Της Μαίριλιν Μονρό ήταν 168.


Ο πρώτος άνθρωπος που πέρασε πάνω από τους καταράκτες του Νιαγάρα, σκοτώθηκε ενώ γλίστρησε σε μια φλούδα από πορτοκάλι.


Μια έρευνα ύπνου έδειξε ότι αυτοί που κοιμούνται με πολλά μαξιλάρια, πάσχουν συνήθως από μοναξιά και κατάθλιψη.


Εάν σμικρύνουμε τον πληθυσμό της Γης σε 100 άτομα, η αναλογία θα είναι: 57 Ασιάτες, 21 Ευρωπαίοι, 14 Βορειοαμερικάνοι και 8 Αφρικανοί.


Μελέτη έδειξε ότι οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.


Πάνω από 10.000 πουλιά σκοτώνονται κάθε χρόνο επειδή πέφτουν πάνω σε τζάμια και παράθυρα.


Το να κοιμάται κανείς σε κρύο δωμάτιο, αυξάνει τις πιθανότητες να δει εφιάλτη.


Οι κύκνοι έχουν ένα μόνο ταίρι σε όλη τους τη ζωή. Εάν το ταίρι τους πεθάνει, μπορεί να πεθάνουν αργότερα από την θλίψη.


Σύμφωνα με ψυχολογικές έρευνες, άνθρωποι με IQ άνω του μέσου όρου είναι περισσότερο πιθανό να παραμείνουν πιστοί στον ερωτικό δεσμό τους.


Οι "πεταλούδες"(ο κόμπος που λέμε στην Ελλάδα) που αισθανόμαστε στο στομάχι μας όταν βλέπουμε κάποιον-α που μας αρέσει, είναι στην πραγματικότητα αντίδραση στρες που προκαλείται από την ανδρεναλίνη.



Οι Η.Π.Α έχουν ξοδεψει μέχρι στιγμής περίπου 990 δις δολάρια, ποσό αρκετό για να εξαλείψει την φτωχια σε παγκόσμιο επίπεδο για 10 χρόνια.


Κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το ημερολόγιο των Μάγια δεν υπολόγιζε τα δίσεκτα έτη και άρα ο κόσμος μας έπρεπε να τελειώσει νωρίτερα από ότι υποστηρίζει η θεωρία του 2012.


Εάν ο Bill Gates έριχνε ένα εκατοδόλαρο στο πάτωμα, μέχρι να σκύψει για να το πάρει θα είχε βγάλει τα διπλάσια χρήματα.




Η εξάρτηση στο Facebook ή στο Twitter προκαλεί αλλαγές στον εγκέφαλο όμοιες με αυτές που έχουν παρατηρηθεί σε εξαρτημένους χρήστες κοκαϊνης.



Οι περισσότερες κάμψεις που έχει κάνει ποτέ κάποιος σε μία ημέρα ήταν 46.001.


Η κοπέλα του ιδρυτή του Match.com (ιστοσελίδα για γνωριμίες) τον παράτησε για κάποιον που γνώρισε μέσω του Match.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kalamata Blogs

Αντιγράψτε τον κώδικα του banner στο blog σας

BannerFans.com
Powered By Blogger